Carnisseria j.Mònico  
QUALITAT I SERVEI
  || TORNAR ||
   
 
Formatges Nacionals:

 

 

 
GALLECS:
Cebreiro

Deza "Hoxe"

St. Simón (Fumat)
Tetilla
CATALANS:
Cadi sandwinch

Mogent (cabra)

Mont-Bru (cabra)
Formatge fresc "El Pastoret"

F. artesà tendre d'ovella "La Cleda"

Formatge herbat "La Cleda"
F. Semi d'ovella "La Cleda"
F. àcid d'ovella "La Cleda"

Muntanyola

Mató de Cabra
Moli Alsina
Urgelia (tipus raclette)
BALEARS:
Mahó Semi "Cardona"
CANARIS:
Formatge Canari Semi (Cabra)
EXTREMENYS:
Ibores Pimentón (Badajoz)
Torta Cassar (Cáceres)
Cremosito Zujar (Badajoz)
Mini Tortas Oveja
CASTELLANS:
Monte Enebro (Avila)
Cabra Tietar (Avila)
Ligéro Cabra (Toledo)
Casa Campo Reserva (Manchego)
Cerrato (Tipo Manchego)
Garcia Baquero (Ciudad Real)
Pok Curado (Palencia)
Manzano Semi (Palencia)
Revilla Semi (Zamora)
Boffard (Tipo Manchego)
Dehesa Llanos (Albacete)
Zavique (Zamora)
ARAGONESOS:
Aceite Sardón (Teruel)
Tronchón (Teruel)
Pata Mulo (Teruel)
NAVARRA:
Roncal
PAIS VASC:
Idiazabal (Vizcaya)
Idiazabal Fumat
ASTURIANS:
Cabrales
Afuega'l Pitu
MURCIA:
Murcia al Vino
Cabra de Murcia
 
         
      || AMUNT | |